Επικαιρότητα

Πυρκαγιές και η κενότητα της κυβερνητικής επιχειρηματολογίας

Ακολουθεί σύντομο κείμενο

ΑΠΟ FREEDA

Η Freeda σε μια προσπάθεια να κατανοήσει την Κεντρική κυβερνητική επιχειρηματολογία όσον αφορά τη διαχείριση των πυρκαγιών:

Προφανώς και οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω απο όλα, αλλά ας γίνει μια προσπάθεια να σωθεί κανένα σπίτι. Κάντε καμιά προσπάθεια να σώσετε κανένα δάσος !

Δεν είναι μικρό πράγμα να μένεις χωρίς σπίτι. Είναι βία να μένεις άστεγος.

Δεν είναι ελάχιστης σημασίας η καταστροφή δάσους. Πρόκειται για οικολογική καταστροφή σε μια περίοδο που η κλιματική κρίση ήδη έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της.

Δηλαδή θα αφήνουμε τη φωτιά να κάψει τα παντα; Τότε για ποιο λόγο θέλουμε την πυροσβεστική; Με αυτή τη λογική ας βάζουμε μόνο αστυνομικούς να βγάζουν τους ανθρώπους απο τα σπίτια ή να εκκενώνουν οικισμούς και η φωτιά να σταματάει όταν κάψει τα πάντα.

Έλεος δηλαδή..

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια των επισκεπτών του freeda.gr διατηρούνται απρόσκοπτα στα πλαισια του δημοκρατικού διαλόγου που επιθυμούμε να υπάρχει στα social media. Το www.freeda.gr διατητηρεί το δικαίωμα σε περιπτωση που ξεπερνάνε την κόσμια αναφορά να διαγράφει υβριστικά, ρατσιστικά και σεξιστικά σχολια. Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.

© 2021 freeda.gr
Ακολουθείστε μας