Επικαιρότητα

Για ένα φόρεμα αδειανό

Γράφει Η Χρυσάνθη Σουκαρά

Ή μήπως όχι;

“Ναι μου άρεσε η κίνηση της ΑΟC .Πιστεύω ότι καθένας πρέπει να παρεμβαίνει και να επικοινωνεί τις αξίες του με όποιο μέσο του δίνεται ευκαιρία, ακόμα και αν το πλαίσιο που ορίζεται είναι κόντρα στις ιδέες του.

Η συγκεκριμένη πολιτικός έχει αποδείξει εξάλλου ότι η πολιτική της πορεία έχει σύνδεση με την εκλογική της βάση. Έχει και το viral, έχει και την ουσία.

Κάποιες κινήσεις έχουν αντίκρυσμα τόσο όσο. Δεν αλλάζουν τον κόσμο, αλλά επικοινωνούν κάτι σημαντικό.Αυτό έχει αξία,αρκεί να συνοδεύεται από ένα γενικότερο, έναν ενιαίο και συνεπή τρόπο ζωής. Μπορεί λοιπόν μια στυλιστική επιλογή να είναι συγχρόνως και πολιτική (ακτιβισμός ίσως;).

Τέλος, μην παίρνουμε τα πάντα ως δεδομένα . Η Αμερική έχει περάσει απο σκληρές περιόδους αντικομμουνισμού, που φαντάζομαι το statement “tax the rich” ούτε καν σιγοψυθιριζόταν.

Άρα το λες και μικρή πρόοδο κάτι από υπόρρητο να γίνει ρητό.”

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια των επισκεπτών του freeda.gr διατηρούνται απρόσκοπτα στα πλαισια του δημοκρατικού διαλόγου που επιθυμούμε να υπάρχει στα social media. Το www.freeda.gr διατητηρεί το δικαίωμα σε περιπτωση που ξεπερνάνε την κόσμια αναφορά να διαγράφει υβριστικά, ρατσιστικά και σεξιστικά σχολια. Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.

© 2021 freeda.gr
Ακολουθείστε μας