Αφιερώματα

Bonsoir, enchantée! Emily is back!

ApplicationFrameHost_xHOZCYuhUw-1 ΓΡΑΦΕΙ Η Ασημίνα κωστοπουλου
ΓΡΑΦΕΙ Η Ασημίνα κωστοπουλου

Bonsoir, enchantée… And if you know, you know! H Έμιλυ επιστρέφει για 3η σεζόν και σίγουρα για 4η, όπως επιβεβαιώνει το Netflix. Οι high-life περιπέτειες της fashionista από το Σικάγο -που πήγε στο Παρίσι- συνεχίζονται από την Τετάρτη 21/12, και η αλήθεια είναι πως δεν θα υπήρχε καλύτερο timing για να μας κατακλύσουν παρισινά στιγμιότυπα, εικόνες γεμάτες μόδα και πολλαπλές ιστορίες αγάπης. Για την περίοδο των γιορτών είναι ό,τι πρέπει. Αν δεν έχεις ήδη δει τους δύο πρώτους κύκλους επιβάλλεται να κάνεις catch up.

 

Αυτό που αναμένουμε σύντομα να μάθουμε είναι αν μετά από δύο σεζόν η Έμιλυ θα επιστρέψει στο Σικάγο, αν θα παραμείνει στο Παρίσι ή αν θα ακολουθήσει το αγόρι της, τον Αλφι, στην Αγγλία. Το τελευταίο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο τρέιλερ. Η Έμιλυ μένει στο Παρίσι και η μοίρα την “εκδικείται” καθώς ο πιο σημαντικός της εραστής (Γκάμπριελ) θα συγκατοικήσει τελικά με μια από τις καλύτερές της… φίλες (Καμίλ). Το στόρι σε αυτό το σημείο είναι λίγο-πολύ γνωστό και θυμίζει το πάλαι ποτέ Gossip Girl. Ένα ερωτικό τρίγωνο που μπλέκει και φίλους και που αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

 

Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο τρίγωνο στο οποίο μπλέκει η Έμιλυ. Έμιλυ-Γκάμπριελ-Καμίλ. Έμιλυ-Άλφι-Γκάμπριελ. Έμιλυ-Καμίλ-Μίντι (η τρίτη φίλη). Έμιλυ-Σιλβύ-Μάντελεϊν (τα δύο αφεντικά της). Έμιλυ-Παρίσι-Σικάγο… Και τα τρίγωνα συνεχίζονται και στις παρέες της στη δουλειά.

 

Τα συναισθήματα της Έμιλυ για τη ζωή της τα μαθαίνουμε κυρίως μέσα από τα social media της, που με έναν απόλυτα μη ρεαλιστικό τρόπο εκτοξεύθηκαν εν μια νυκτί με την άφιξή της στην πόλη του φωτός. Το πραγματικά αληθινό στην περίπτωση αυτή είναι η αποτύπωση του πόσο δύσκολο είναι να αποσυνδεθεί κανείς αν μπει στο χορό του influencing.

 

Κατ’ εμέ, από το Emily in Paris τα πιο σημαντικά μαθήματα που μπορεί να πάρει κανείς αφορούν τον τρόπο που δουλεύουν οι Παριζιάνοι. Όχι με στερεοτυπικούς όρους, αλλά αντίθετα ως ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση -ακόμη κι αν δεν είναι και αυτό απόλυτα ρεαλιστικό. Ας πούμε… Είναι παράνομο να δουλεύεις τα σαββατοκύριακα, το μεσημεριανό διάλειμμα και μάλιστα εκτός γραφείου επιβάλλεται, και οι καλύτερες συμφωνίες κλείνονται όταν περνάς καλά.

Οι high-fashion στιγμές της σειράς θα σε εμπνεύσουν, η μουσική της θα σε εκπλήξει ευχάριστα, οι εικόνες της θα σε ταξιδέψουν, θα γελάσεις, θα χαλαρώσεις. Να το δεις οπωσδήποτε!

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια των επισκεπτών του freeda.gr διατηρούνται απρόσκοπτα στα πλαισια του δημοκρατικού διαλόγου που επιθυμούμε να υπάρχει στα social media. Το www.freeda.gr διατητηρεί το δικαίωμα σε περιπτωση που ξεπερνάνε την κόσμια αναφορά να διαγράφει υβριστικά, ρατσιστικά και σεξιστικά σχολια. Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.

© 2022 freeda.gr
Ακολουθείστε μας